085 – 019 7185

24/7

Bereikbaar

Elektricien Den Haag

Groepenkast vervangen

Op zoek naar een voordelig en allround elektriciteitsbedrijf in Den Haag om de groepenkast te vervangen of te repareren? Bel nu met Elektricien Den Haag.

Bel ons nu

Groepenkast – belangrijk onderdeel in een meterkast

De meeste mensen denken dat een groepenkast een ander woord voor een meterkast is. Maar dat is fout. Een groepenkast bevindt zich altijd in een meterkast en is maar een klein onderdeel van de meterkast. Energie komt in de meterkast terecht, die daarna de stroom langs de verbruiksmeter leidt. Daarna komt de stroom naar de desbetreffende groep in de groepenkast. Een belangrijk onderdeel in een groepenkast is een aardlekschakelaar, per aardlekschakelaar kunnen 4 groepen bediend worden. Een aardlekschakelaar gaat automatisch aan wanneer er een lekstroom ontstaat. Dit zorgt ervoor dat uw woning straks niet geheel zonder stroom komt te zitten. Een storing in de aardlekschakelaar kan enorm vervelend en gevaarlijk zijn; wanneer een aardlekschakelaar niet meer naar behoren werkt kan hij de groepen ook niet meer uitschakelen wanneer dit noodzakelijk dreigt te zijn. Een aardlekschakelaar repareren kan niet zomaar iemand doen, het is belangrijk dat een elektricien dit voor u uitvoert die er verstand en kennis van heeft.

Meer dan 20 jaar ervaring met het plaatsen en vervangen van groepenkasten

Zelf groepenkast vervangen?

Wist u dat een stoppenkast de voorganger is van de huidige groepenkast. Een stoppenkast is eigenlijk wat de groepenkast op dit moment is. Is er in uw stoppenkast een stop gesprongen en weet u niet wat u hier precies mee aan moet? Neem dan contact op met Elektricien Den Haag. Een van onze ervaren elektriciens geeft u graag een passende oplossing. 

U kunt zelf groepen vervangen of installeren, maar dit vergt wel kennis. Wij raden aan om elektra werkzaamheden over te laten aan experts, u kunt namelijk toch iets verkeerds doen waardoor straks een reparatie erg duur kan uitvallen. Een groepenkast vervangen of een groepenkast plaatsen kan bij Elektricien Den Haag, geheel naar eigen wens samengesteld worden

groepenkast vervangen Den Haag
groepenkast vervangen Den Haag

Het verschil tussen een groepenkast en meterkast

Dit is een veelvoorkomende vraag. Een groepenkast en een meterkast worden vaak moeilijk uit elkaar gehaald. Een groepenkast is het systeem van alle elektrische automaten en groepen. Deze voorzien alle lichtpunten en stopcontacten van stroom. De meterkast bevat daarentegen een of meerdere elektriciteitsmeters. De ervaren elektriciens van elektricien Den Haag kunnen u hier uitstekend bij adviseren.

Wanneer een aardlekschakelaar storingen vertoont is het verstandig om dit snel op te lossen. Een aardlekschakelaar repareren is geen klus die u zelf moet uitvoeren als u geen verstand heeft van elektra. Bel ons wanneer uw aardlekschakelaar niet meer naar behoren werkt. Een van onze elektriciens zal dan snel en vakkundig uw aardlekschakelaar repareren.

groepenkast vervangen Den Haag
groepenkast vervangen Den Haag

Stoppen doorgeslagen

In een groepenkast kunnen stoppen doorslaan. Zijn uw stoppen doorgeslagen? Het is dan verstandig om te achterhalen wat de oorzaak precies is waardoor uw stoppen zijn doorgeslagen. 

Twijfelt u of uw groepenkast nog voldoet aan de huidige normen en eisen? Neem dan contact met ons op. Een van onze elektriciens komt uw groepenkast graag controleren en geeft u eerlijk advies. Bel vandaag nog voor het maken van een afspraak!

CONTACT

elektricien Den Haag
E

Groepenkast vervangen

E

Stroompunten aanleggen

E

Stroom-storingen

E

stopcontacten vervangen

E

oude stroom voorzieningen vervangen

E

Deskundige monteurs

CONTACT

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Bent u benieuwd naar een prijsindicatie voor elektra aanleggen of repareren in uw woning of bedrijf in Bussum? Bel dan gerust Elektricien Den Haag op voor meer informatie. U kunt uiteraard ook een vrijblijvend adviesgesprek. Heeft u bovenstaande problemen in de regio van Amsterdam? Dan staan de elektriciens van onze partner Elektricien Amsterdam voor u klaar.

groepenkast vervangen Den Haag
Call Now Button