085 – 019 7185

24/7

Bereikbaar

Elektricien Den Haag

Kortsluiting in Den Haag? Of stroomstoring?

Op zoek naar een voordelig en allround elektriciteitsbedrijf in Den Haag om de kortsluiting te verhelpen? Bel nu ons spoednummer. Elektricein Den Haag is 24/7 bereikbaar.

Bel ons nu

Kortsluiting in Den Haag?

Een kortsluiting is eenvoudigweg een lage weerstand verbinding tussen de twee geleiders die elektrische stroom leveren aan een willekeurig circuit. Dit leidt tot een overmatige stroom in de stroombron door de ‘kortsluiting’ en kan er zelfs toe leiden dat de stroombron wordt vernietigd. Als er een zekering in het voedingscircuit zit, zal deze zijn werk doen en uitvallen, waardoor het circuit wordt geopend en de stroomtoevoer wordt gestopt. Een kortsluiting door vocht komt ook vaak voor. De draden waar spanning op staat komen in aanraking met vocht waardoor de kortsluiting dus dan ontstaat. Het is erg belangrijk om elektrische apparaten en draden buiten bereik van water/vocht te houden.

Meer dan 20 jaar ervaring met kortsltuiting en stroomstoring

Stroomstoring in Den Haag

Een stroomstoring kan voor enorm veel problemen zorgen. Een stroomstoring zorgt ervoor dat alles wordt stopgezet. Het is voor vele bedrijven heel erg om een stroomstoring te hebben, ze kunnen hierdoor enorm veel geld mislopen. Bij een stroomstoring is het belangrijk om na te gaan of alleen u een stroomstoring heeft, of dat de rest van uw buren dit ook ervaren. Wanneer de buren ook een stroomstoring hebben is het belangrijk om direct contact op te nemen met uw netwerkbeheerder. Wanneer het blijkt dat alleen u een stroomstoring heeft dan is het raadzaam om zo snel mogelijk contact op te nemen met Elektricien Den Haag. wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer stroom en daar zorgen wij voor. 

Een stroomstoring kan snel opgelost worden, maar het kan ook zo zijn dat u elektrische bedrading opnieuw aangelegd moet worden. Dit heeft meestal met de veiligheid te maken en nieuwe wetgeving. Wat de reden van een stroomstoring ook is, onze elektriciens komen u graag helpen. Neem direct contact met ons op.

Kortsluiting Den Haag
Kortsluiting Den Haag

Stopcontact vervangen

Komt u stopcontacten tekort in uw woning of pand? Of heeft u een verbouwing gehad en zijn de stopcontacten niet meer handig geplaatst? In iedere woning of bedrijf zijn stopcontacten onmisbaar. Het plaatsen van een stopcontact kunnen onze ervaren Elektriciens snel en veilig voor u doen. Wij hebben de juiste kennis van zaken en kunnen goed inschatten waar een stopcontact geplaatst moet worden.

Soms komt het voor dat een stopcontact niet meer goed werkt. Een stopcontact vervangen is dan een logische stap. Dit kunt u het beste niet zelf doen! Stopcontacten die vervangen moeten worden zijn vaak niet betrouwbaar, omdat u niet ziet hoe de bedrading ervan achter uitziet. Onze ervaren elektriciens kunnen u stopcontact vakkundig en snel vervangen.

Kortsluiting Den Haag
Kortsluiting Den Haag

Elektricien Den Haag heeft diverse soorten stopcontacten zoals, inbouwstopcontacten, wandcontactdoos of opbouwstopcontacten. Onze elektriciens geven u graag advies welke stopcontact het beste bij u past.  Stopcontacten vervangen of nieuwe stopcontacten plaatsen vergt kennis en ervaring. Onze elektriciens komen u graag hierbij helpen. Neem vandaag nog contact op voor het maken van een afspraak of voor informatie.

CONTACT

elektricien Den Haag
E

Groepenkast vervangen

E

Stroompunten aanleggen

E

Stroom-storingen

E

stopcontacten vervangen

E

oude stroom voorzieningen vervangen

E

Deskundige monteurs

CONTACT

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Bent u benieuwd naar een prijsindicatie voor elektra aanleggen of repareren in uw woning of bedrijf in Den Haag of omgevong? Bel dan gerust Elektricien Den Haag op voor meer informatie. U kunt uiteraard ook een vrijblijvend adviesgesprek. Heeft u bovenstaande problemen in de regio van Amersfoort? Dan staan de elektriciens van onze partner Elektricien Amsterdam voor u klaar.

Kortsluiting Den Haag
Call Now Button